lunes, 23 de marzo de 2015

Edicions del Despropòsit cerca autors de còmics!

Benvolguts i benvolgudes,

Des d'edicions del despropòsit ens disposem a llençar una revista de còmic independent, de continuïtat periòdica. Creiem amb la necessitat de crear un espai de creació i expressió personal a través del còmic, des de la seva independència i partint des de l'àmbit insular i catalanoparlant (sense la necessitat d'excloure altres llengües i procedències), per donar veu als autors novells qui expressin les seves inquietuds a través de la historieta.

Per aquest motiu fem una crida a tots aquests dibuixants, guionistes i autors novells que vulguin participar en el projecte. Cerquem a autors interessats en exposar i explorar els potencials del dibuix escrit, des de la seva llibertat creativa, tant de format i estil com de temàtica (on hi tinguin cabuda el còmic expressiu, experimental, humorístic, reflexiu, assagístic, poètic, de temàtiques personals, quotidianes, oníriques, fantàstiques, socials, etc.), aventurant-se en un projecte que cerca la singularitat i pluralitat que pot oferir el còmic des de la insularitat mallorquina.

Si esteu interessats a participar en el projecte, o coneixeu a algú a qui li pugui interessar, us podeu posar en contacte amb nosaltres dirigint-vos a les següents adreces de correu: vinyetaires@gmail.com edicions@desproposit.cat. Us agrairíem que féssiu difusió del projecte i no dubtéssiu en fer arribar aquest correu a qui creieu que li pugui ser d'interès.

Salut i vinyetes!

Miquel Noguerol, 
coordinador de la revista.