martes, 1 de septiembre de 2015

Concursos del Dia Mundial de Batman! Dissabte 26 de setembre!

El Dia Mundial de Batman volem posar a prova les vostres capacitats creatives!


I també les volem premiar així com toca!
A continuació teniu tot un seguit de concursos en els que podeu participar i sorprendre al món (o al manco a la gent que visita Gotham Còmics), amb les vostres disfresses, dibuixos i textes!
Endavant amb l'espectacle!


-Data entrega de tots els concursos (menys el de disfresses): dijous 24 setembre inclós.
-Lliurament premis: dissabte 26 setembre a les 20:30.
-Consideració general: tots els participants rebran 5 paperetes per participar (als premis literaris/historietístics i al de disfresses).
-Concurs Alfred Pennyworth de disfresses de membres de l’univers Batman. Guanyador: val de 40€ en material de la llibreria + 30 paperetes per la rifa de el Tresor de Gotham que es sortejarà la primera setmana de desembre. Finalista: 20 paperetes. A les 20:00 en punt, es faran fotos de tots els concursants per separat i a continuació el jurat es retirarà a deliberar el guanyador i el finalista.
-Primer Premi Brian Bolland Frank Miller Mike Zeck José Luis García-López Alan Davis Marshall Rogers Neal Adams Norm Breyfogle David Mazzucchelli Jim Lee a la millor portada de Batman. Tècnica lliure. S’ha de presentar l’original i una còpia en jpg. Guanyador: val de 40€ en material de la llibreria + 30 paperetes per la rifa de el Tresor de Gotham que es sortejarà la primera setmana de desembre. Finalista: 20 paperetes.
-Primer Premi Bob Kane al millor còmic de Batman. 1 pàgina. Tècnica lliure. S’ha de presentar l’original i una còpia en jpg. Guanyador: val de 40€ en material de la llibreria + 30 paperetes per la rifa de el Tresor de Gotham que es sortejarà la primera setmana de desembre. Finalista: 20 paperetes.
-Primer Premi Sheldon Moldoff  a la millor tira de premsa de Batman. 1 tira. Tècnica lliure. S’ha de presentar l’original i una còpia en jpg. Guanyador: val de 20€ en material de la llibreria + 20 paperetes per la rifa de el Tresor de Gotham que es sortejarà la primera setmana de desembre. Finalista: 15 paperetes.
-Primer Premi Bill Finger al millor text: què significa Batman per tu? I Gotham Còmics? Màxim 2 fols impresos. Presentació impressa i document de Word o programa semblant. Guanyador: val de 20€ en material de la llibreria + 20 paperetes per la rifa de el Tresor de Gotham que es sortejarà la primera setmana de desembre. Finalista: 15 paperetes.
-Tots els enviaments d’arxius jpg, word, etc, a més de qualsevol consulta s’han de fer a la següent adreça electrònica:

Esperam la vostra participació!
I encara haurà més activitats en aquest Dia Mundial de Batman que anirem comentant a les xarxes socials!
Aquí podeu veure part de El Tresor de Gotham!